Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Ruim en luxueus ingericht 3-slaapkamer appartement (148 m²), op de 3e verdieping van Residentie Vivaldi, gunstig gelegen tussen het centrum en de belangrijkste uitvalswegen.
Dit hoogstaand afgewerkt duplex appartement biedt u met 3 slaapkamers én 2 volwaardige badkamers een aangenaam en zorgeloos woongevoel.
Via de inkomhal met gastentoilet komen we in de lichtrijke leefruimte, deze geeft rechtstreeks uit via 2 schuiframen op het zonnige terras (met open zicht), aanpalend vinden we een stijlvol afgewerkte keuken met bijhorende berging, in de leefruimte/keuken vinden we een recente pellet-kachel (2016). Ook op deze verdieping bevindt zich de badkamer met lavabo en douche alsook een 1e slaapkamer (met ingemaakte kastenwand). Deze verdieping heeft mooie matglazen deuren en is volledig voorzien van tegelvloer. Op de bovenverdieping komen we via de nachthal in de zeer grote master-bedroom en hebben we nog een 3e slaapkamer alsook de 2e volwaardige badkamer met ligbad, lavabo en toilet, er is ook nog een grote zolderruimte (geïsoleerd).
Technisch: videofoon, interne lift (Comfortlift 2016), ventilatie in badkamers en toilet, badkamers volledig betegeld, keuken met inbouwtoestellen en eiland, alle ramen hebben zonnewering (grote ramen elektrische screens).
Het appartement heeft een eigen interne lift (2016) en is zeer smaakvol afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Bij het appartement kan een garage aangekocht worden (2 garages beschikbaar) .Aankoopprijs garage: 27.000 euro/garage.

Algemeen

Adres:Oostendestraat 135/8
Torhout
Vraagprijs:Verkocht
Type:Appartement
Bewoonbare opp.:148 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2000
Op verdieping:3
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met toestellen

Comfort

Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:PVC
Beglazing:Dubbel, Hoogrendementsglas
Verwarming:Pelletkachel, Elektriciteit
Verwarmd water:Individueel, Elektrische boiler

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 895
EPC Certificaat Nr.:20180523-0002060854-1
EPC Index:307,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:23/05/2018
EPC Geldig tot:23/05/2028
Voorkooprecht:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht