Op het gelijkvloers van Bedrijvencentrum 3koningen bevindt zich dit kantoor voor 1 à 2 personen met een oppervlakte van 14,81 m².
Ook onmiddellijk beschikbaar op dezelfde verdieping een 2e kantoor voor 2 à 3 personen, met een oppervlakte van 18,01 m² - huurprijs: 525,25.
Het kantoor is stijlvol gemeubeld, heeft bijhorende parkeergelegenheid en full-service dienstverlening en faciliteiten (begrepen in de huurprijs), het gebouw is vlot bereikbaar (vlakbij de oprit naar de E403 en andere uitvalswegen).
Je huurt uw kantoorruimte inclusief de nodige voorzieningen (netwerk, airco, alarm, telefonie...) en je maakt gebruik van de dienstverlening zoals daar is: bemand onthaal (met post-ontvangst), vergaderzaal, keukenfaciliteiten, refter en sanitair, printfaciliteiten, internet, schoonmaak,...
Er is voldoende parkeergelegenheid voor en rondom het gebouw.
Ook ergonomisch zijn deze kantoren zeer goed uitgerust, er is goede en voldoende lichtinval, modern meubilair, gemeenschappelijke ruimten, alles van hoge kwaliteit.
Uw bedrijf in deze kantoren biedt een heel mooie uitstraling naar bezoekers toe, het gebouw is uitnodigend en voorzien van heel mooie kunst, leuke meerwaarde!
De prijzen zijn exclusief btw maar alle voorzieningen zijn INCLUSIEF! (huishoudelijk reglement en detail aanbod ter beschikking).

Algemeen

Adres:Oude Gentweg 81
Torhout
Referentie:0.14
Prijs:€ 444/maand
Type:Kantoor
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Bebouwde opp.:15 m²
Op verdieping:0
Verhuurbare vloeroppervlakte:15 m²

Indeling

WC:Ja
Bureau:Ja
Keuken:Ja
Kantine:Ja

Comfort

Snelweg:Ja - op 500 m tot 1000 m
(Stads)centrum:Ja - op 500 m tot 1000 m
Alarm:Ja
Mech. ventilatie :Ja
Rookdetector:Ja

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Torhout
Oude Gentweg 81

€ 444 /maand


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Torhout
Oude Gentweg 81

€ 444 /maand

Torhout
Oude Gentweg 81

€ 444 /maand