Helaas, dit pand is verhuurd

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Instapklare stijlvolle handelsruimte. Commercieel zeer gunstig gesitueerd in de druk bezochte Oostendestraat, omringd door gevestigde handelszaken (kledij, opticien, lingerie, horeca,...) en op 150 meter van de Markt van Torhout.
Het pand heeft een eigen private parking voor 4 wagens (ingang via Karel de Ghelderelaan) en parkeermogelijkheid in de buurt (Oostendestraat, parking Karel de Gheldere op paar stappen).
Via de automatische schuifdeur (met een diefstalbeveiligingspoortje) kom je in de aangename ruime winkelruimte (130 m²), achterliggend vinden we een ingerichte bureelruimte (27 m²) met inbouwkasten en vast bureel (of polyvalent, berging,...), naastliggend een kitchenette (met kastenwand, spoelbak en koelkast), sanitair (toilet met handwas), bergruimte met vaste rekken (16 m²).
Het pand is verwarmd op aardgas met radiatoren (condensatieketel Vaillant) en in de grote ruimte een warmeluchtblazer, elke ruimte heeft systeemplafond (plafondtegels) met inbouwverlichting en keramische antractietgrijze vloertegel in perfecte staat, metalen rolluik voor etalage (beveiliging).
Een goed gelegen pand met mooie etalage (5,4 m breed) en etalageraam/vitrine (2.4 m) met alle uitrusting en voorzieningen voor uw toekomstige commerciële droom! Het pand is momenteel ingericht als afslankingscentrum.
Check zeker ook de startpremies Stad Torhout, info op kantoor!

Algemeen

Adres:Oostendestraat 38
Torhout
Prijs:Verhuurd
Type:Winkelruimte
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Ligging:Stad centrum
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Normaal
Verhuurbare vloeroppervlakte:180 m²

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
(Stads)centrum:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Aluminium
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Condensatieketel, Aardgas
Rolluiken:Ja

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verhuurd


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verhuurd

Verhuurd