Helaas, dit pand is verhuurd

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Alleenstaande woning te Aartrijke, bestaande uit: BENEDENVERDIEPING - grote leefruimte met aanpalende lichtrijke uitbouw/veranda met open ingerichte keuken (vaatwas, oven, microgolfoven, dubbele spoelbak, koelkast, dampkap), berging, garage/wasplaats, kelder, tuin met vijver en terras, oprit, BOVENVERDIEPING - 4 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet.
Deze ruime woning biedt u alle rust en privacy en is zeer gunstig gelegen op slechts 800 meter van parochie Drie Koningen (Torhout, met school, winkels) en een 2-tal km van het centrum van Torhout en Aartrijke, bushalte op minder dan 100 meter.
Technisch: centrale verwarming op aardgas, hele benedenverdieping in tegelvloer, bovenverdieping houten vloerbekleding, tuin en terras aangelegd, pvc ramen.

Algemeen

Adres:Hoge Rokersstraat 30
Aartrijke
Prijs:Verhuurd
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met toestellen
Tuin:Ja
Parking:2

Comfort

Raamwerk:PVC, Hout
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Aardgas

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:20101019-0000474292-00000005-9
EPC Index:435,00KWh/m²/jaar
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verhuurd


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verhuurd

Verhuurd