Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze exclusieve eigendom, op een ruim perceel van bijna 3000 m², is centraal doch rustig gelegen te Lichtervelde, met vlotte aansluiting naar invalswegen en autosnelweg. Met de grote achterliggende afgesloten en zongerichte tuin geniet u hier het hele jaar door van rust en privacy. De woning leent zich perfect voor ruim wonen gecombineerd met een zelfstandig beroep of als kangoeroewoning.
Afsplitsing achterliggende grond is mogelijk: bouwgrond voor bouw woning(en) of loods.
Indeling: BENEDENVERDIEPING - royale inkomhal met vestiaire en gastentoilet (+ directe toegang naar keuken, woonkamer en bovenverdieping), lichtrijke leefruimte met prachtig zicht op de zonnige tuin, leefruimte bestaande uit zitplaats met open haard, eetplaats en aanpalend grote ingerichte leefkeuken met centraal kook- en eet-eiland (toestellen Miele), dubbele garage (en 4privé parkeerplaatsen), bijkeuken/wasberging met ingemaakte kasten en toegang tot de TUIN. Prachtige zonninge tuin, volledig aangelegd en mooi vormgegeven met gazon, struiken, hagen en perken, groot terras met vijver + een overdekte patio, achterliggende tuin met boomgaard (1510 m²), tuinberging, de tuin is toegankelijk via de straatzijde alsook via de naastliggende doorgang, droge kelder met wijnkelder, kelderberging en kruipkelder.
BOVENVERDIEPING - 4 slaapkamers waarvan 1 master bedroom met en-suite dressing én badkamer (met toilet, douche, ligbad, dubbele lavabo en inbouwkasten), tweede badkamer met douche, toilet en dubbele lavabo. Blikvanger hier is het grote zonneterras (+/- 70 m²) met terrasberging, hier geniet je van open zicht over de achterliggende tuin, zonder inkijk.
PRAKTIJKRUIMTE (+/- 70 m²) - volledig afgesloten praktijkruimte met aparte ingang en inkomhal, apart kantoor, toilet, wachtruimte en grote praktijkruimte, akoestisch afgesloten van de privatieve delen.
Perfect voor een zelfstandig beroep (tandarts, dokter, schoonheidsinstituut, kinesie, logo, ....) of te bewonen als volledig aparte entiteit (kangoeroewoning).
TECHNISCH: de woning is kwalitatief afgewerkt met stijlvolle en hoogstaande materialen, de benedenverdieping heeft overal natuursteen vloeren, is volledig geschilderd, heeft inbouw- en opbouwverlichting, de bovenverdieping heeft plankenvloer, de woning heeft een up to date alarmsysteem, houten schrijnwerk met dubbele beglazing, vol-houten binnendeuren, centrale verwarming op aardgas, 2 regenwaterputten van elk 10.000 liter.

Algemeen

Adres:Burgemeester Callewaertlaan 69
Lichtervelde
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Ligging:In centrum
Perceeloppervlakte:3.000 m²
Bebouwde opp.:300 m²
Bewoonbare opp.:450 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1985
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:4
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Woonkeuken, Ingericht met toestellen
Tuin:Ja
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage Types:Inpandig
Parking:4

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hout
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Aardgas

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.564
Kadastrale benaming:Lichtervelde sectie F
Kadastrale Nummers:587 X2 587 Y2
Kadastrale Oppervlakte:2.966 m²
Opmerking:Huis met tuin - 1456 m², achterliggende tuin met boomgaard - 1510 m²
EPC Certificaat Nr.:20130105-0001283636-00000010-6
EPC Index:194,00KWh/m²/jaar
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht