Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Instapklare open bebouwing, gunstig gelegen op een aangenaam hoekperceel, Drie Koningen Torhout, vlakbij school en vlot naar uitvalswegen.
Deze zeer ruime woning is in perfect onderhouden staat en heeft volgende indeling: GELIJKVLOERS - inkomhal met apart toilet, gezellige leefruimte met directe toegang tot de veranda van waaruit je zicht hebt op de gezellige aangelegde tuin, stijlvol ingerichte leefkeuken met sfeervolle houtkachel, nachthal, 3 ruime slaapkamers, grote badkamer met dubbele lavabo, hangtoilet en inloopdouche (recent gerenoveerd), via de keuken bereiken we de kelderverdieping die de hele oppervlakte beslaat met o.a. de garage, praktische bijkeuken, wasplaats/berging en ketelruimte (met douche), een zee van ruimte voor wie houdt van extra ruimte voor hobby, ontspanning, koken, opslag,... Tenslotte biedt de zolder u praktische opbergruime. BUITENOMGEVING: aangelegde buitenomgeving met parking, het perceel is volledig afgesloten wat u privacy biedt en veilig is voor uw gezin. Verder biedt de buitenomgeving u een praktische tuinberging en houtberging, het zonneterras en een sfeervolle vijver. Hier geniet je het jaar door in één van de gezellige hoekjes van uw tuin!
Technische aspecten: centrale verwarming aardgas, tegelvloeren, afgewerkte plafonds met inbouwverlichting, vernieuwde keuken en badkamer, alle ramen zijn voorzien van rolluiken. De woning werd steeds perfect onderhouden: instapklaar, grote bewoonbare oppervlakte (185 m²), voor wie houdt van ruimte biedt deze stijlvolle en zeer degelijke villa u een buitenkans!

Algemeen

Adres:Hooistraat 2
Torhout
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Bewoonbare opp.:185 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1976

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Woonkeuken, Ingericht met toestellen
Bijkeuken:Ja
Berging:Ja
Zolder:Ja
Veranda:Ja
Terras:Ja
Douchekamer:Ja
Wasplaats:Ja
Tuin:Ja
Garage Types:Inpandig
Parking:2

Comfort

School:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hout
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Aardgas
Verwarmd water:Combiketel
Rolluiken:Ja

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 892
Kadastrale Oppervlakte:818 m²
EPC Certificaat Nr.:20220116-0002525830-RES-1
EPC Index:478,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:E
EPC Opmaakdatum:16/01/2022
EPC Geldig tot:16/01/2032
Voorkooprecht:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgevoelig:Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht