Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze subliem afgewerkte energiezuinige nieuwbouwwoning is gelegen in de rustige Waterhoekweg, op fietsafstand van Torhout centrum. Op een perceel van 725 m² werd deze halfopen bebouwing opgericht, met aandacht voor hoogwaardige materialen, goed gebruik van ruimte, nadruk op energiezuinigheid en afwerking tot in de perfectie, hier is aan alles gedacht! Bewoonbare oppervlakte +/- 170 m².
We vinden volgende indeling: GELIJKVLOERS - inkomhal met vestiaire, gastentoilet (met handwas en inbouwkast), ruime lichtrijke leefruimte met ingerichte open keuken - 49 m² (uitgerust met vaatwas, dampkap, oven, kookplaat, micro, spoelbak), van hieruit heb je zicht op de aangelegde tuin met groot terras (bereikbaar rondom de woning én via het grote schuifraam in de leefruimte), verder is er nog een praktische keukenberging en de inpandige garage (wasplaats, automatische poort, uitgietbak,...), VERDIEPING - nachthal met apart toilet, 3 ruim bemeten slaapkamers waar van de master toegang geeft naar de badkamer en de ingerichte dressing, het zicht op de tuin vanuit uw master is een fijn pluspunt!
Technisch: vloerverwarming & -koeling doorheen de hele woning, warmtepomp, zonnepanelen (15 x 345 wp), ventilatiesysteem D, BEN-woning, staalskeletbouw, aluminium schrijnwerk met dubbel hoogrendementsglas, regenwaterput (10000 lt, met infiltratieput), centrale sturing elektriciteit (met 'alles aan /alles uit-knoppen'), alle verlichting LED, tuin met drainage,...
De hele woning is geschilderd, alle lichtpunten zijn voorzien van inbouwspots met led-lamp of armaturen led, stijlvolle led-strips, inbouwmeubilair is voorzien in de toiletten, de inkomhal en de dressing bij de master slaapkamer, de tuin is aangelegd met terras, aansluiting water en elek naar tuinberging, gazon, oprit in polierbeton, paden rondom en afsluiting met de buur aangeplant met klimop. De hoogstaande afwerking doet u hier steeds weer versteld staan.
De woning wordt verkocht onder registratierechten voor grondwaarde en btw voor constructiewaarde (info op kantoor).
Op zoek naar een moderne energiezuinige (BEN) nieuwbouwwoning die 100 % instapklaar wordt afgeleverd? Deze uitzonderlijke woning kan de uwe zijn, bel ons vandaag nog voor een bezoek en wij leiden u graag rond.

Algemeen

Adres:Waterhoekweg 37
Torhout
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:725 m²
Bewoonbare opp.:175 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2021

Indeling

Slaapkamers:3 (11.2 m², 11.5 m², 13.2 m²)
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:49 m²
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met toestellen
Berging:Ja
Terras:Ja
Wasplaats:Ja
Tuin:Ja
Parking:2

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Ontspanning:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Aluminium
Beglazing:Hoogrendementsglas
Elektriciteit:centrale sturing
Verwarming:Vloerverw. geheel, Zonnecollectoren, Warmtepomp
Verwarmd water:Warmtepomp
Internet:Ja
Mech. ventilatie :Ja
Zonnepanelen:Ja
Domotica:Ja

Wettelijke gegevens

Kadastrale Oppervlakte:725 m²
EnergyClass:A
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht