Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Woning op een idyllisch domein met bos. De degelijke woning is gelegen op een volledig omheind terrein met een oppervlakte van +/- 7700 m². Naast de woning herbergt dit unieke domein een goed onderhouden bos, 2 vijvers en een mooie onderhoudsvriendelijk tuin met volgroeide bomen en struiken.
Indeling: GELIJKVLOERS - ruime inkomhal met trap naar de bovenverdieping, lichtrijke living die uitkijkt op de tuin, leefkeuken met aanpalend een koele berging , gastentoilet, badkamer (lavabo, ligbad en douche), slaapkamer, berging, wasplaats en garage/werkplaats, EERSTE VERDIEPING - nachthal (met ingemaakte kasten), 4 ruime slaapkamers, berging en zolderruimte perfect in te richten als hobbyruimte.
Rondom de woning vinden we de tuin met gazon, struiken en bloemen, een tuinhuis en houtstapelplaats, er is parkeerplaats voor 3 à 4 wagens, verder hebben we achterliggend het bosje met wandelpaadjes (er is gekozen voor boomsoorten die onderhoudsarm zijn doordat ze weinig bladeren verliezen en groen blijven), een grote karpervijver in het bos (120.000 liter) en een siervijver met oa koi-vissen (100.000 liter), het domein is voorzien van een blussysteem en er is overal elektriciteit voorzien, de oprijlaan heeft een elektrisch hekken.
De woning biedt u 100% privacy en is een waar paradijs voor de natuurliefhebber, voor wie houdt van rust, groen en ruimte, de vogels en bosdieren (spechten, eekhoorntjes,...) vinden hier hun rust- en drinkplaats, een oase voor u, uw gezin en dit toch vlakbij het centrum van Veldegem, de uitvalswegen.
Technisch: energiezuinig (epc 275 kwh/m²), boorput, steenput, regenwaterput, stadswater, recente cv-ketel (2016), geïsoleerd dak, elektrische toegangspoort, omheind, parlofonie, drijfkracht, houten schrijnwerk met rolluiken, overal tegelvloeren.
Er is mogelijkheid tot aankoop van de naastliggende weide om zo uit te breiden naar 2 ha grond.
Kom deze woning verkennen, wij leiden u graag rond!

Algemeen

Adres:Spoorwegstraat 19
Veldegem
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Ligging:Aan rustige weg, Beschutte ligging
Perceeloppervlakte:7.700 m²
Bewoonbare opp.:265 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1978
Bouwlagen:2
Algemene staat:Op te frissen

Indeling

Slaapkamers:5
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Gesloten keuken, Ingericht met toestellen
Tuin:Ja
Tuin kwaliteit:Verzorgd
Parking:4

Comfort

School:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Raamwerk:Hout
Beglazing:Enkel, Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Stookolie
Verwarmd water:Elektrische boiler

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.177
EPC Certificaat Nr.:20180801-0002074441-1
EPC Index:275,00KWh/m²/jaar
Voorkooprecht:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Agrarisch gebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht