Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Op een groot perceel (1763 m²) met prachtig vergezicht situeert zich deze op te frissen woning. Hier wacht u een parel met veel potentieel!
De ligging is een plus, je bent op fietsafstand van het centrum van Torhout, wijk Driekoningen en vlakbij de uitvalswegen.
De riante diepe tuin doet u dromen van vakanties in het Zuiden, de volgroeide bomen en het open zicht geven u 100% privacy en u krijgt een woning met grote leefruimtes.
Indeling:
GELIJKVLOERS - inkomhal met mooie houten trap naar de bovenverdieping, gezellige L-vormige leefruimte met eetplaats en zitplaats (de bijzonder mooie schoorsteenmantel heeft een gezellige houtkachel), woonkeuken met aansluitend berging (en ketelruimte) alsook doorgang naar de wasplaats, de keuken geeft toegang naar de tuin via dubbel opendraaiende ramen, verder vinden op het gelijkvloers een gastentoilet, een badkamer én een ruim bemeten slaapkamer.
BOVENVERDIEPING: nachthal, 2e en 3e slaapkamer en zolderberging.
BUITENOMGEVING: de tuin strekt zich uit over de hele lengte van het perceel, het stenen bijgebouw/garage (+/- 40 m²) geeft u extra (werk)ruimte, bijkomende troef hier is het mooie open zicht, de lommerrijke volgroeide bomen geven u een vakantiegevoel het jaar rond, de tuin is volledig afgesloten (dus veilig en privé).
Wil u mee met ons deze woning ontdekken? Bel ons voor een bezoek en wij leiden u graag rond!

Algemeen

Adres:Driekoningenstraat 28
Torhout
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:1.763 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1987

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Woonkeuken
Berging:Ja
Wasplaats:Ja
Tuin:Ja
Parking:2

Comfort

Raamwerk:Hout
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Stookolie
Verwarmd water:Stookolie

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 823
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht