OPENDEUR ZONDAG 30 JUNI - van 14u tot 16u. Op wandelafstand van het centrum van Kortemark vinden we de prachtige Residentie Mila & Nora met 11 ruime woonappartementen waaronder een subliem dakappartement!
Dit mooie nieuwbouwproject biedt u 11 prachtige 2 of 3-slaapkamer appartementen met een bewoonbare oppervlakte van 100 m² tot meer dan 150 m², de mooie terrassen zijn ruim van omvang en bieden u voldoende privé buitenruimte. Oppervlaktes terrassen gaan van 6 m² tot ruim 122 m².
De omgeving rondom het gebouw wordt verzorgd aangelegd met open zicht en een groene woonbeleving.
Ontdek de nog beschikbare appartementen. De achterliggende parkeerplaatsen en (dubbele) garageboxen zijn nog voldoende beschikbaar om uw parking naar voorkeur te kiezen.
Residentie Mila & Nora geniet van een heel mooie architectuur met bijzondere aandacht voor lichtinval, energiezuinigheid, geluidsisolatie en privacy. De modernste technieken zijn gebruikt in combinatie met een hoogwaardige afwerking. en duurzame materialen (natuursteen, gelakte aluminium,
Technisch: condenserende-gaswandketel CV aardgas, hoogrendementsbeglazing, videofonie, handdoekradiator extra in uw badkamer, conforme brandbeveiliging, ventilatie,...
Garages en autostaanplaatsen beschikbaar: garage (25.500 euro), dubbele garage (38.500 euro), staanplaats (19.500 euro).
Lastenboek en grondplannen zijn in bijlage te vinden. Alle prijzen zijn exclusief kosten, registratie (12% op de grond) en BTW (21 % op de constructie).

Plaatsbezoek? Contacteer ons en wij leiden u heel graag rond!

Algemeen

bewoonbare opp. Vanaf 99 m²
Reeds verkocht 31 %
units 11

Wat zijn uw woonvoorkeuren?

Aantal slaapkamers

/

Op verdieping

/

Opties

Kortemark
Hoogledestraat 35 a + b

Prijs vanaf € 274 306


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Kortemark
Hoogledestraat 35 a + b

Prijs vanaf € 274 306

Kortemark
Hoogledestraat 35 a + b

Prijs vanaf € 274 306