Helaas, dit pand is verhuurd

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Ruime en lichtrijke gezinswoning met 4 slaapkamers, gezellige tuin en terras, gunstig gelegen te Torhout, op wandelafstand van het centrum met scholen, winkels, ontspanning, station,... en met snelle verbinding naar de oprit/afrit E403.
Indeling: GELIJKVLOERS: inkom, gastentoilet met handwas, 1e slaapkamer en badkamer met dubbele lavabo en douche, leefruimte, grote ingerichte keuken met plaats voor een eettafel (oven, kookplaat, dampkap, spoelbak, koelkast), garage me annex wasplaats en berging - BOVENVERDIEPING - nachthal met 3 ruime slaapkamers, bureel of extra slaapkamer, tweede badkamer met ligbad. De woning heeft een afgesloten tuin, aangelegd terras aan de achterzijde en een voortuin met oprit voor 1 wagen, tuinhuis, er is 212 m² bewoonbare oppervlakte.

Algemeen

Adres:Keibergstraat 27
Torhout
Prijs:Verhuurd
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Huisdieren toegelaten:Neen
Bewoonbare opp.:221 m²
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Instapklaar

Indeling

Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Tuin:Ja
Parking:1

Comfort

School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Raamwerk:PVC, Hout
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Stookolie

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:20190514-0002159798-RES-1
EPC Index:638,00KWh/m²/jaar
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verhuurd


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verhuurd

Verhuurd