Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Deze karaktervolle en zeer ruime bungalow, gebouwd op een perceel van 1380 m², geniet van een centrale en gunstige ligging vlakbij het torhoutse stadscentrum
Indeling:
GELIJKVLOERS: de hele verdieping bestaat uit tegelvloer en heeft volgende indeling: inkom, gastentoilet, slaapkamer/bureel, bureel, hall met aan beide zijden ingemaakte kastenwand, lichtrijke keuken, royale L-vormige woonkamer met zicht op de achterliggende tuin, overdekt terras waar het van voorjaar tot najaar zalig genieten is.
BOVENVERDIEPING: op de bovenverdieping zijn maar liefst 8 slaapkamers, een douchekamer met 3 lavabo's, afzonderlijk toilet en een linnenkamer, twee slaapkamers hebben een eigen lavabo. Alle kamers zijn perfect om te vormen tot grotere kamers waardoor de hele verdieping zeer veel potentieel biedt tot inrichting van kamers met eigen dressing of aanpalende badkamer.
BENEDENVERDIEPING: badkamer met bad, lavabo en bidet, garage met ruimte voor twee wagens, bergruimte, grote wasplaats, toilet, technische ruimte, kelder met 4 aparte ruimtes waaronder wijnkelder en archief.
Achter de woning ligt een bijgebouw/tuinhuis met oa 4 garageboxen, houtberging en gazon. Het terras heeft elektrische screens. De woning beschikt over schrijnwerk met dubbele beglazing (1e generatie) en centrale verwarming op aardgas.
Deze robuuste en uiterst ruim bemeten woning biedt een zee van ruimte, is centraal en toch zeer rustig gelegen in de verkeersarme Boudewijn Hapkenstraat, vlakbij winkels, scholen,...
Deze op te knappen woning biedt een vat vol potentieel, geschikt voor onmiddellijke bewoning of een renovatieproject met oneindige mogelijkheden. Ook perfect geschikt voor woning met praktijkruimte.
Bel ons voor een plaatsbezoek! Bel Johan Osaer 050/678 190.

Algemeen

Adres:Boudewijn Hapkenstraat 18
Torhout
Vraagprijs:Verkocht
Type:Villa
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:1.380 m²
Type constructie:Traditioneel
Algemene staat:Te renoveren

Indeling

Slaapkamers:8
Badkamers:2
WC:3
Woonkamer:Ja, L-kamer
Keuken:Ja, Gesloten keuken
Tuin:Ja

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hout
Beglazing:Dubbel

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 1.239
Kadastrale benaming:Torhout, afdeling 1, sectie A
Kadastrale Nummers:1043/00F000
Kadastrale Oppervlakte:1.308 m²
EPC Certificaat Nr.:20170224-0001937398-1
EPC Index:596,00KWh/m²/jaar
EPC Opmaakdatum:24/02/2017
EPC Geldig tot:24/02/2027
Voorkooprecht:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht