Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Open bebouwing op een groot perceel van 1823 m², genietend van een landelijk zicht.
Indeling: BENEDENVERDIEPING - inkomhal met open trap naar de verdieping, gastentoilet, lichtrijke leefruimte met landelijk zicht zowel aan de voor- als de achterkant, vanuit de living bereik je rechtstreeks het terras en de grote tuin, de keuken biedt ruimte aan een eettafel en heeft ook een directe doorgang naar het zonneterras en de tuin, vervolgens is er een kelderverdieping met wasplaats en garage (en extra opslagruimte), de BOVENVERDIEPING omvat 3 slaapkamers en een badkamer met toilet, lavabo en ligbad, er is een zolder.
Technisch: pvc schrijnwerk met rolluiken (elektrisch in de leefruimte), centrale verwarming (stookolie), boorputwater en stadswater, de living heeft aangename parketvloer en de bovenverdieping is afgewerkt met laminaat vloerbekleding en de benedenverdieping tegelvloer. De garage heeft een sectionaalpoort en heeft doorgang naar de keuken en de wasplaats (met achterdeur naar het terras).
Op zoek naar een gezinswoning met voldoende buitenruimte en de kans om vanuit uw woonkamer te genieten van een prachtig weids zicht? Bel ons voor een bezoek en laat u verrassen door de mogelijkheden van deze woning!

Algemeen

Adres:Ichtegemsestraat 60
Aartrijke
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:1.823 m²
Bewoonbare opp.:185 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1973
Algemene staat:Normaal

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja, Woonkeuken
Kelder:Ja
Tuin:Ja
Garage Types:Inpandig
Parking:2

Comfort

Raamwerk:PVC
Beglazing:Dubbel

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 862
Kadastrale Oppervlakte:1.823 m²
EPC Certificaat Nr.:20160914-0001894298-1
EPC Index:483,00KWh/m²/jaar
Voorkooprecht:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht