Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Prachtige villa met zon-georiënteerde tuin, gunstig gelegen te Torhout.
Deze bungalow met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 240 m² heeft volgende indeling: mooie statige inkomhal met gastentoilet, lichtrijke super gezellige woonkamer met half-open keuken, berging, garage met ingerichte voorraadruimte en wasplaats, 3 ruime slaapkamers, badkamer, aangelegde tuin rondom met zonneterras en tuinberging, aangelegde oprit met parkeerplaatsten. In deze woning wordt je ondergedompeld in een luxueus woongevoel met kwalitatieve afwerking en top-materialen.
De leefruimte heeft een gezellige houtkachel, alle slaapkamers hebben massieve parketvloer, 1 kamer werd ingericht als dressing, de keuken is volledig ingericht met alle modern comfort en hoogwaardige toestellen, de badkamer heeft een dubbele wastafel, ligbad/douche (met jacuzzi-functie) en toilet, de woning heeft prachtige natuursteen vloeren en is in werkelijk perfect onderhouden staat, een pareltje!
Technisch: centrale verwarming aardgas met een nieuwe gascondensatieketel (Atag), ramen met ingewerkte zonnescreens, inbouwverlichting in alle ruimten.
Rustig gelegen op de kleine parochie Goede Herder. Op fietsafstand van het centrum met station en scholen, gemakkelijke verbinding naar E403.

Bel ons snel voor een bezoek aan deze prachtige aanbieding, gunstige ligging en perfect wooncomfort in één, het hele jaar door genieten zonder zorgen!

Algemeen

Adres:Schavelarestraat 51
Torhout
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:800 m²
Bewoonbare opp.:240 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1976
Renovatiejaar:2003
Bouwlagen:1
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Tuin:Ja
Tuin kwaliteit:Verzorgd
Garage Types:Inpandig
Parking:2

Comfort

Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Hout
Dak:Plat dak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Condensatieketel, Aardgas - recente Atag-ketel

Wettelijke gegevens

Niet geïndexeerd K.I.:€ 852
Kadastrale Oppervlakte:800 m²
EPC Index:669,00KWh/m²/jaar
Voorkooprecht:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht